Bock-Koch pincészet borduett

Közös borvacsora

Bock-Koch pincészet borduett

Bock-Koch Pincészet Borduett

Az Araz étterem októberi úti célja a villányi borvidék, a Bock és a Koch pincészet tökéletes borai. A hagyományhoz tartozik a Kadarka, a Portugieser, vagy a siller bor jelenléte is. A Villányi borvidék azonban arra is képes, hogy a hagyomány tisztelete mellett folyamatosan megújuljon. Borok tekintetében szinte tökéletes és teljes skálát kínál. Számos modern pincészetben a legújabb technológiával dolgoznak.

A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják. 

Bock József - Koch Csaba borduett vacsora időpontja:
2017. október 26. csütörtök, 19:00

Érkezés: 18:50-ig

Menüsor

Bock Hárslevelű 2014-Koch Frisch Irsai Olivér 2016.
Aranymazsolás lágy kecskesajt krém

Bock 'n' Roll 2015- Koch Kadarka 2015.
Hideg libamell szilvás vinaigrettel

Bock Syrah 2014- Koch Premium Syrah 2015 
Piskótás muflon rolád édesburgonyával és hecsedli mártással

Bock Franc 2013-Koch Super Premium Cabernet Franc 2015
Fehérpecsenye ragu hántolt durumbúzával

Bock Ermitage 2013 –Koch Csanád Cuvée 2012
Bárány Colbert – módra

Bock Cuvée 2013-Koch Premium Cabernet Sauvignon 2012 
Croque – en – bouche

Ár: 12.990 Ft/fő

A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges. Parkolás ingyenes az étterem Nyár utcai mélygarázsában. 


Asztalfoglalás: E-mail: araz@araz.hu
Telefon: +36 1-815-1100

Címkék:
Borok, Gyümölcslevek rendelése