FRISCH Irsai Olivér

A legjobb dűlőkből válogatott, kézzel szüretelt, terméskorlátozott tétel. Elegáns, illatában a bodza és a fehér virágok dominálnak. Ízében telt és gyümölcsös.

 

0,75 l
11,5 Vol
2017

FRISCH Cserszegi Fűszeres

A Szenes dűlőben termett, terméskorlátozott, kézzel szüretelt, válogatott tétel.  Virágos, citrusos illatok, szép savak és ásványosság jellemzi.

 

0,75 l
11,5 Vol
2017

FRISCH Chardonnay

A Szenes dűlőben termett, terméskorlátozott, kézzel szüretelt, válogatott tétel. A talaj magas humusz és mész tartalma miatt gazdag illat és ásványosság jellemzi.

 

0,75 l
13,5 Vol
2016

Chardonnay Brut Pezsgő

Hajós-bajai Chardonnay Brut 2016

 

Méthode traditionnelle

Fehér, oltalom alatt álló eredetmegjelölésű pezsgő

 

Tradicionális palackos erjesztésű 

0,75 l
12,5 Vol
2016

Olasz Módi Cuvée

Rajnai rizling, Chardonany, Cserszegi Fűszeres házasítás.

Olaszos temperamentum, friss gyümölcsösség, vibráló savak jellemzik. Stílusában könnyed, mégis izgalmasan egyedi. Egy olyan házasítást készítettünk el mely magában hordozza a mediterrán életérzést.

0,75 l
12,5 % Vol
2017

Minőségi borok

Cserszegi Fűszeres

Ez a cserszegi fűszeres igazán friss és gyümölcsös bor, illata citrusos, ízében a roppanó szőlőszem üdesége köszön vissza. Könnyed, száraz fehérbor. 11-12 °C-on fogyasztása salátákhoz, tésztaételekhez ajánlott.

0,75 l
12,5% Vol
2015

Díjak:

XXI. Országos Cserszegi Fűszeres és az V. Országos Irsai Olivér Bor-és párlatverseny: arany
XXVI. Felső-Bácskai Borverseny: arany
XIX. Nemzetközi Vince-napi Borverseny: arany


Chardonnay

Korszerű technológiával készített, fajtajelleges, ízben és zamatban gazdag, harmonikus fehérbor. 11-12 °C-ra hűtve fogyasztását főtt, párolt húsokhoz, sültekhez sós tésztákhoz ajánljuk. Családi összejövetelek, baráti beszélgetések kiváló kísérője.

0,75 l
12% Vol
2015

Díjak:

\\\"Darányi Ignác Emlékére\\\" borverseny: arany


Prémium borok

Hajós-Bajai Irsai Olivér

Virágzó tavaszi rét illatát, szikrázó napsütés vidámságát, friss gyümölcs roppanó üdeségét zártuk e palackba. Szabadítsa ki és élvezze ezt az érzést! Fogyasztása 10-12 °C-on ajánlott.

0,75 l
11,% Vol
2017

Hajós-Bajai Cserszegi Fűszeres

Zöldes sárga bor. Illatában egres és bodza, valamint az asszonyos teltség ígérete. Szájban dallamos savak, komplexitás. A fajta és a technológia találkozása: megőrzött elsődleges illatok, ízek és aromák - mégsem parfüm, mégsem egysíkúság, hanem szép, egészséges, erőtől duzzadó teltség.

0,75 l
12,5% Vol
2017

Hajós-Bajai Chardonnay

Zöldes sárga színű, olajos mozgású bor. Illatában széna, vanília, tökmag, krémesség. Ízében vajasság, teltség, fűszeresség. Némi fahéj és gyömbér teszi főúrivá a bor komplexitását. Hosszú lecsengésében csipetnyi ánizs és sherry. Nem könnyű bor. Hozzáértőknek való.

0,75 l
13,5% Vol
2017

Hajós-Bajai Késői Szüretelésű Chardonnay

A klasszikus zöld-zöld sárga színben megjelenő olajos mozgás nagy testet ígér. Illatában széna, kis zöld alma, egres, majd szellőzést követően érett szőlő jelentkezik. Szájban valóban nagy a test, de nem elég széles a savszerkezet. De ez talán nem is baj. Összbenyomást tekintve elegáns, úri, tekintélyes bor. A 15-ös alkohol és a hordós érlelés révén elgondolkodtató, tekintélyes chardonnay született Hajós térségében.

0,75 l
14% Vol
2015

Webáruházunkban megtalálja borainkat, válogasson kedvére!