A kiszállítás 20.000 Ft-os rendelés felett, vagy minimum 6 palack vásárlása esetén ingyenes!

FRISCH Rosé Cuvée

Cikkszám: b62

A legjobb dűlőkből válogatott, kézzel szüretelt, terméskorlátozott tétel. Gazdag illatok,  málnás, gyümölcsös ízek, és a szánkban szétroppanó szőlőszem üdesége jellemzi.

 

1815 Ft / 0,75 l

Minőségi borok

Kékfrankos Rosé

Cikkszám: b51

Korszerű technológiával készített, friss és gyümölcsös bor. Illatában szamócás, málnás gyümölcsösség jelentkezik, ízében a roppanó szőlőszem üdeségét érezni. Fogyasztása 10-12 °C-on ajánlott, halételek és könnyű fogások mellé.

990 Ft / 0,75 l

Prémium borok

Duna-Tisza közi Néró Rosé

Cikkszám: b50

Kézzel szüretelt, egyedi, finoman édes szőlő illattal, jellegzetes fűszeres zamatanyagokkal rendelkező, elegáns rosé bor.

1540 Ft / 0,75 l

Hajós-Bajai Cabernet Sauvignon Rosé

Cikkszám: b54

Színében a félbe vágott eper jelenik meg. Illatában fajtajelleges málna. Málnás-szedres íz jegyekkel jelentkező, kedves bor, ami egy kiemelkedő adottságú fajta, a biztosan kezelt reduktivitás és a borász merészségének sikeres találkozója. Az Alföldön ritkán készítenek ebből a nemes fajtából rozét - ez a változat igazolta a törekvést. Kissé telt, mégis jól iható, jelentős borászati tudást sejtető, elegáns bor.

1155 Ft / 0,75 l

Villányi borok

Villányi Cabernet Sauvignon - Kékfrankos Pinot Noir Rosé

Cikkszám: b20

Villány legkiválóbb fajtáinak házasításával jött létre ez a gyümölcsös rosé. Illata magávalragadó, ízében a gyümölcsösség és a frissesség mellett érződik az ásványosság, mely elárulja, hogy ez a bor az ország egyik legjobb termőhelyéről származik.

1450 Ft / 0,75 l

Webáruházunkban megtalálja borainkat, válogasson kedvére!