Koch Webáruház - Bor -gyümölcslé rendelés


Fehér,- rozé, vörösborok, jégbor, bioborok, pezsgő és frissen préselt bio gyümölcslé rendelés

Webshoprendelés

A kiszállítás 20.000 Ft-os rendelés felett ingyenes!
Fehérborok a Koch Borászattól

Cserszegi Fűszeres, Chardonnay, Irsai Olivér, minőségi prémium,
Selection, Bio, Pezsgő, cuvée, és késői szüretelésű fehérborok.

Vörösborok Koch Borászat

Kadarka, Kékfrankos, Cabernet Franc, Sauvignon, Merlot, cuvée borok.
Villányi classicus és prémium vörösborok, Portugieser, Syrah, Franc - Vinart Pince

Rosé borok a Koch Borászattól

Cabernet Sauvignon - Néró - Pinot Noir Frisch Selection rozé cuvée,
Hajós-Bajai Kékfrankos, Duna-Tisza közi Néró rosé.

Desszertborok a Koch Borászattól

Jégbor, hóbor, Ice Wine, természetes édes borok.
Hajós-Bajai szőlőbirtok

Gyümölcslevek a Koch Borászattól

Frissen préselt Gyümölcslevek 100% gyümölcstartalommal.
Szőlőlé, céklával, almával, erdei gyümölcsökkel. Bio gyümölcslé.

Borcsomagok a Koch Borászattól

Alap, klasszik, prémium válogatások csomagban.
Alkalmi és promóciós borcsomagok kedvező áron.

Biztonságos bankkártyás fizetés a K&H Bank online vásárlási rendszerén keresztül történik! A Borshopban leadott 20.000 Forintos megrendelési érték felett a házhozszállítás ingyenes. Válogasson pincészeteink legjobb sokszoros díjnyertes boraiból! Borversenyeken felkészült szakértő zsűri által minősített és pontozott tételek.
Szerezzen magának és szeretteinek tökéletes gasztronómiai élményeket! A borokhoz vannak alapvető étel párosítási javaslatok, azonban ezek inkább csak a kísérletezésekhez nyújtanak segítséget, hiszen még mindig az a jó ital, amelyik ízlik a kóstolójának!
  • Syrah – vadhúsok és borsmártásos steak húsok, fűszeres báránygerinc, sült kacsamell.
  • Portugieser – szárnyas és marhasültek, borjúpaprikás, halászlé, sonkás-kolbászos hidegtál.
  • Kadarka – borjú- és bárányhús, halászlé, gulyás, paprikás, makaróni, spagetti, csípős ételek.
  • Kékfrankos – sült disznó- és marhahús, paprikások, vadpecsenyék, márvány sajtok.
  • Cabernet Franc -vadételekhez, belsőségekkel készült ételek, vadas, báránysültek, füstölt sajtok.
  • Cabernet Sauvignon – frissen sütött marhahús, vad-pörkölt, gombás ételek, kemény és kékpenészes sajtok.
  • Merlot – Sonka, pácolt liba-kacsa ételek, füstölt nyelv, ementáli sajt.
  • Rosék – főtt-párolt sertéshúsos fogások, hideg sültek, felvágottak, zöldség- és krémlevesek, kecskesajt.
  • Chardonnay – Könnyebb saláta, szárnyas sült, malac sült, sütött- vagy rántott halak, sajtok.
  • Cserszegi Fűszeres – sonkás, sajtos, libamájas, fehér húsból készült ételekhez, halakhoz és sajtokhoz. Indiai és arab fűszeres ételekhez.
  • Olaszrizling – szendvicsek, hideg sültek, kocsonya, halászlé, borjúból készült ételek, Camembert sajtokhoz
  • Irsai Olivér -kiváló aperitifnek, tartalmas levesek, töltött káposzta, pörköltek, kagyló, saláta, vagy pestós ételek.
  • Édes fehérborok – fehérhúsú szárnyasok, libamáj, sült halak, gyümölcsös körítésű sertés- és borjúételek, desszertek.
Koch Borászat, webáruház