Koch Webáruház - Borok -gyümölcslevek


Fehér,- rozé, vörösborok, jégbor, bioborok, száraz tradicionális pezsgők és frissen préselt bio gyümölcslevek rendelése.

Webshopbor vásárlás rendelés

A kiszállítás 20.000 Ft-os rendelés felett ingyenes!
Gyümölcsös Prémium Fehérborok rendelés

Cserszegi Fűszeres, Burgundi Chardonnay, Irsai Olivér, Olaszrizling, minőségi prémium Selection, Biodinamikus, mediterrán cuvée, és késői szüretelésű szőlőből készített fehérborok.

Hajós-Bajai prémium száraz Vörösborok

Kadarka, Kékfrankos, Cabernet Franc, Sauvignon, Merlot, cuvée-k. Villányi classicus és száraz prémium Chateau, Bordeaux-i stílusú vörösborok, Portugieser, Syrah, Franc - Vinart Pince.

Prémium Rosé borok webshop rendelés

Cabernet Sauvignon, Néró, Pinot Noir Frisch Selection félszáraz rozé cuvée,
Hajós-Bajai Kékfrankos, Duna-Tisza közi Néró, reduktív érlelésű rosé borok.

pezsgő, methode traditionelle

Brut, extra brut palackos erjesztésű pezsgő és szűretlen nyerspezsgő.
Hajós-Bajai szőlőbirtok és pincészet.

Frissen Préselt Gyümölcslevek rendelés

Frissen préselt Gyümölcslevek 100% gyümölcstartalommal, szőlőlé, céklával, almával, málnával, erdei gyümölcsökkel. Bio gyümölcslé, helyi Magyar termésből, kézzel szedett gyümölcsökből.

Borcsomagok kóstoló rendelés

Alap, klasszik, prémium, fröccs, vörös, díjnyertes és évszak válogatások csomagban, alkalmi, ünnepi és promóciós borcsomagok kedvező áron. Az akciók csak a meghirdetett készlet erejéig vagy visszavonásig maradnak érvényben!


Biztonságos bankkártyás fizetés a K&H Bank online vásárlási rendszerén keresztül történik! A webshopban leadott 20.000 Forintos megrendelési érték felett Magyarország területére a házhozszállítás ingyenes. Válogasson pincészeteink legjobb sokszoros díjnyertes boraiból! Versenyeken, felkészült szakértő zsűri által minősített és pontozott tételek.

A borok színűk alapján történő besorolása:

  • Vörösbor: Kékszőlő fajtákból készíthető, a világos tégla-piros színtől az egészen sötét mély bíborszínig terjed.
  • Siller bor: Szintén kékszőlőből készül, azoknál világosabb árnyalatú. Jellemzően Alacsony savtartalmú parfümös italok.
  • Rozé (rosé): Vörös szőlőből készül és a mustot rövid ideig hagyják a zúzott bogyóhéjjal együtt ázni. Színe a világos lazac-pirostól a hagyma lilás-rózsaszínig terjedhet.
  • Fehér bor: Fehér szőlőből készül, színe a halvány zöldes-sárgától, a borostyán sárgáig előfordul.
Cukortartalom szerinti kategóriák:
  • Száraz: A maradék cukortartalom alacsonyabb, mint 4 gramm / liter.
  • Félszáraz: Cukortartalmuk 4-12 gramm / liter közötti.
  • Félédes bor: 12-45 gramm/l cukortartalmúak.
  • Édes bor: Literenként akár több mint 48 gramm cukortartalommal is rendelkezhetnek.
Készítési módok:
  • Jégbor Fagyott állapotú szőlőfürtökből préselt mustból készülő borkülönlegesség.
  • Fajtabor: Egy nemes szőlő típusból, tradicionális eljárással készült bor.
  • Cuvée: A cuvée vagy másnéven vegyes bor több szőlő,- borfajta házasítása.
  • Barrikolt bor: Új vagy másodtöltésű barrique tölgyfahordóban érlelt borok.
  • Aszúbor: Aszúsodott szőlő felhasználásával készített bor. Az aszúsodás során egy gombafajta (Botrytis cinerea) hatására nemes rothadáson (víz és savvesztés) megy keresztül a gyümölcs.

Étel párosítások

Szerezzen magának, vendégeinek és szeretteinek tökéletes gasztronómiai élményeket!
A száraz vörös, rozé és fehérborokhoz vannak alapvető étel párosítási javaslatok, azonban ezek inkább csak a kísérletezésekhez nyújtanak segítséget, hiszen még mindig az a jó ital, amelyik ízlik a kóstolójának!
  • Syrah vörösbor – vadhúsok és borsmártásos steak húsok, fűszeres báránygerinc, sült kacsamell.
  • Portugieser – szárnyas és marhasültek, marhapaprikás, halászlé, sonkás-kolbászos hidegtál.
  • Kadarka – fiatal marha- és bárányhús, halászlé, gulyás, paprikás, makaróni, spagetti, csípős ételek.
  • Kékfrankos – sült disznó- és marhahús, paprikások, pince-pörkölt, vadpecsenyék, márvány sajtok.
  • Cabernet Franc -vadételekhez, belsőségekkel készült ételek, vadas, báránysültek, füstölt sajtok.
  • Cabernet Sauvignon – frissen sütött marhahús, vad-pörkölt, gombás ételek, kemény és kékpenészes sajtok.
  • Merlot – Sonka, pácolt liba-kacsa ételek, füstölt nyelv, ementáli sajt.
  • Rosé borok – főtt-párolt sertéshúsos fogások, hideg sültek, felvágottak, zöldség- és krémlevesek, kecskesajt.
  • Chardonnay – Könnyebb saláta, szárnyas sült, malac sült, sütött- vagy rántott halak, sajtok.
  • Cserszegi Fűszeres – sonkás, sajtos, libamájas, fehér húsból készült ételekhez, halakhoz és sajtokhoz. Indiai és arab fűszeres ételekhez.
  • Olaszrizling – szendvicsek, hideg sültek, kocsonya, halászlé, marhahúsból készült ételek, Camembert sajtokhoz
  • Irsai Olivér -kiváló aperitifnek, tartalmas levesek, töltött káposzta, pörköltek, kagyló, saláta, vagy pestós ételek.
  • Extra Brut Pezsgők, szűretlen natúr száraz pezsgő - önálló aperitifként, osztrigához és meleg halas ételekhez.
  • Édes bor – fehérhúsú szárnyasok, libamáj, sült halak, gyümölcsös körítésű sertés- és marhaételek, desszertek, csokoládék.
  • Egészségükre!

    Vásárlás - Webshop

    Alkoholtartalmú termékek megrendelését a szeszesitalok fogyasztására vonatkozó magyar jogszabályok értelmében csak 18. életévét betöltött megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni.
    A megrendelés házhoz szállítását a Magyar Posta Logisztika futárszolgálata végzi, a csomagok kézbesítésére munkanapokon, 8-16 óra közötti időszakban kerül sor. (Törékeny, palackozott termékek.)
    A Szállítási költségek Magyarország területére vonatkoznak, külföldi szállítási igény esetén, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

    Általános Szerződési Feltételek (További információk szolgáltatói adatok, alapvető rendelkezések, vásárlás menete, vinotéka regisztráció, fizetési módok, egyéb rendelkezések.)

    A vinotéka Magyar nyelvű adatkezelési tájékoztatója elérhető a következő linken:(Személyes adatok köre, kezelése, adatvédelmi alapelvek, konverziókövetés, mobilalkalmazás használati feltételek.)
    Főborász: Koch Csaba a 2019. év Bortermelője
Borok, Gyümölcslevek rendelése