A kiszállítás 20.000 Ft-os rendelés felett ingyenes!

FRISCH Irsai Olivér

Cikkszám: b59

A legjobb dűlőkből válogatott, kézzel szüretelt, terméskorlátozott tétel. Elegáns, illatában a bodza és a fehér virágok dominálnak. Ízében telt és gyümölcsös.

 

1815 Ft / 0,75 l

FRISCH Chardonnay

Cikkszám: b61

A Szenes dűlőben termett, terméskorlátozott, kézzel szüretelt, válogatott tétel. A talaj magas humusz és mész tartalma miatt gazdag illat és ásványosság jellemzi.

 

1815 Ft / 0,75 l

Chardonnay Brut Pezsgő

Cikkszám: b66

Hajós-bajai Chardonnay Brut 2016

 

Méthode traditionnelle

Fehér, oltalom alatt álló eredetmegjelölésű pezsgő

 

Tradicionális palackos erjesztésű 

5330 Ft / 0,75 l

Olasz Módi Cuvée

Cikkszám: b78

Olaszos temperamentum, friss gyümölcsösség, vibráló savak jellemzik. Stilusában könnyed, mégis izgalmasan egyedi, magában hordozza a mediterrán életérzést. Olaszrizling és rajnai rizling házasitása. 

1330 Ft / 0,75 l

Koch Organic

Cikkszám: 01

“ Boldog, szabadon növő, új, innovatív szőlőfajtából készítettem ezt a bort, a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal, mindennemű vegyszer, és adalék nélkül.”
Koch Csaba

1430 Ft / 0,75 l

Minőségi borok

Cserszegi Fűszeres

Cikkszám: b08

Ez a cserszegi fűszeres igazán friss és gyümölcsös bor, illata citrusos, ízében a roppanó szőlőszem üdesége köszön vissza. Könnyed, száraz fehérbor. 11-12 °C-on fogyasztása salátákhoz, tésztaételekhez ajánlott.

960 Ft / 0,75 l

Chardonnay

Cikkszám: b09

Korszerű technológiával készített, fajtajelleges, ízben és zamatban gazdag, harmonikus fehérbor. 11-12 °C-ra hűtve fogyasztását főtt, párolt húsokhoz, sültekhez sós tésztákhoz ajánljuk. Családi összejövetelek, baráti beszélgetések kiváló kísérője.

960 Ft / 0,75 l

Prémium borok

Hajós-Bajai Irsai Olivér

Cikkszám: b52

Virágzó tavaszi rét illatát, szikrázó napsütés vidámságát, friss gyümölcs roppanó üdeségét zártuk e palackba. Szabadítsa ki és élvezze ezt az érzést! Fogyasztása 10-12 °C-on ajánlott.

1200 Ft / 0,75 l

Hajós-Bajai Cserszegi Fűszeres

Cikkszám: b53

Zöldes sárga bor. Illatában egres és bodza, valamint az asszonyos teltség ígérete. Szájban dallamos savak, komplexitás. A fajta és a technológia találkozása: megőrzött elsődleges illatok, ízek és aromák - mégsem parfüm, mégsem egysíkúság, hanem szép, egészséges, erőtől duzzadó teltség.

1080 Ft / 0,75 l

Hajós-Bajai Chardonnay

Cikkszám: b58

Zöldes sárga színű, olajos mozgású bor. Illatában széna, vanília, tökmag, krémesség. Ízében vajasság, teltség, fűszeresség. Némi fahéj és gyömbér teszi főúrivá a bor komplexitását. Hosszú lecsengésében csipetnyi ánizs és sherry. Nem könnyű bor. Hozzáértőknek való.

1080 Ft / 0,75 l

Hajós-Bajai Késői Szüretelésű Chardonnay

Cikkszám: b49

A klasszikus zöld-zöld sárga színben megjelenő olajos mozgás nagy testet ígér. Illatában széna, kis zöld alma, egres, majd szellőzést követően érett szőlő jelentkezik. Szájban valóban nagy a test, de nem elég széles a savszerkezet. De ez talán nem is baj. Összbenyomást tekintve elegáns, úri, tekintélyes bor. A 15-ös alkohol és a hordós érlelés révén elgondolkodtató, tekintélyes chardonnay született Hajós térségében.

2035 Ft / 0,75 l

Webáruházunkban megtalálja borainkat, válogasson kedvére!