Cikkszám: b11
Sötét rubin színe, kellemes illata összhangban van beltartalmi értékeivel. Fiatalos, gyümölcsös száraz vörösbor, amely 15-16 °C-on, magyaros ételekhez, pörköltekhez, fűszeres sültekhez ajánlott.
Cikkszám: b13
Fahordóban érlelt karakteres vörösbor. A Hajós-Bajai borvidék legkiválóbb fajtája mely magába gyűjtötte a rengeteg napfényt, a bácskai feketeföld gazdagságát, valamint a gondos törődést a szőlőben és pincében. Fogyasztása 16-18 °C-on ajánlott.
Cikkszám: b02
Bíbor színű bor. Illatában erdei gyümölcsök sokasága mediterrán fűszerekkel. Ízében a málnás-ribizlis jegyek uralkodnak. Sok szép sav és visszafogott tannin engedi érvényesülni a gyümölcsösséget. A fajta könnyedebb, önálló fogyasztásra sarkalló, gyümölcsökben gazdag változata. Nem a robosztusság, hanem a játékos gazdagság kap itt szerepet.
Cikkszám: b03
A 2015-ös évjárat melegségét és a kiváló bácskai feketeföld gazdagságát hordozza ízében és illatában ez a gyönyörű Kadarka. Fakádban erjesztettük, majd tölgyfahordóban érleltük, hogy bársonyos, fűszeres legyen.
Cikkszám: b04
Bíbor színű bor. Illatában erdei gyümölcsök sokasága mediterrán fűszerekkel. Ízében a málnás-ribizlis jegyek uralkodnak. Sok szép sav és visszafogott tannin engedi érvényesülni a gyümölcsösséget. A fajta könnyedebb, önálló fogyasztásra sarkalló, gyümölcsökben gazdag változata. Nem a robosztusság, hanem a játékos gazdagság kap itt szerepet.
Cikkszám: b06
Meggypiros szín. Bársonyos illatában meggy, étcsokoládé, pici mandula és többféle pörkölési jegy. Szájban igazi, lendületes frankos sok szép savval, meggyel, eleganciával és könnyedséggel. Kiegyensúlyozott bor. Hosszú lecsengésében érett meggy uralkodik egy csipetnyi fűszerpaprikával.
Cikkszám: b17
A fűszeres-paprikás illat jegyeken áthatoló intenzív meggyesség az első élmény. Élénk savak, kerek tanninok,az életkorhoz képest meglepő lágyság jellemzi a bort. Elsőre a jó ivóbor kategóriájába tartozik. Kis férfias kesernyésség, közepes test mutatkozik. Egyszerű, korrekt bor. Kortyolgatva, szellőztetve illatában dió jelenik meg, így aztán újra kell kezdeni a kóstolást. Valóban korrekt ivóbor. A fajta itt a kedves arcát mutatja.
Cikkszám: b19
Mély bíbor szín. Fűszeres illat, azután szellőztetéssel egyre több gyümölcs, csonthéjas érkezik, azután kávé és étcsokoládé, s mindezt finom vanília lengi be. Szájban a fajta piros húsú gazdagsága jelenik meg a málnától az áfonyáig. Komplex, mégis inkább gyümölcsös bor. Talán itt mutatkozik meg leginkább a borász igénye: mindenek előtt a szőlő zamata uralkodjék, s ha lehet, ezt támogassa az érlelés. Hosszú lecsengésében szekszárdi tüzek és fűszerek - már-már zavarba ejtően.
Cikkszám: b56
Mély vörös, már-már feketébe hajló szín. Illatában pörkölési jegyeken üldögélnek az erdei gyümölcsök. Komplexitására jellemző, hogy szellőztetéssel szilva jelenik meg, azután némi étcsokoládé is. Szájban sok, gazdag, szép sav hozza-viszi a gyümölcsöket - finom vaníliás, ánizsos, gyömbéres, keleties kísérettel. Lecsengése hasonlóan gazdag. Izgalmas, buja bor.
Cikkszám: b64
A legjobb dűlőkből válogatott, kézzel szüretelt, terméskorlátozott tétel. A nagyon rövid hordós érlelés miatt friss, gyümölcsös, mégis bársonyos és kedves bor.
Cikkszám: b63
A legjobb dűlőkből válogatott, kézzel szüretelt, terméskorlátozott tétel. A nagyon rövid hordós érlelés miatt friss, gyümölcsös, mégis bársonyos és kedves bor.
Cikkszám: b21
Üde, kedves illat, bársonyos íz jellemzi e friss melegszívű oportót. Lassan kortyolva izgalmas, felüdítő élményt nyújt.
Cikkszám: b24
A Csanád Cuvée Vin Art Pincészetünk legnagyobb gonddal készített bora, melyet csak kiváló évjáratokban készítünk legjobb dűlőink hordószelektált boraiból. 14 hónapot kis fahordóban, majd 16 hónapot palackban érleltük, mire kialakult az izgalmas, gazdag illat és a magával ragadó íz. Merlot 25%, Cabernet Franc 50%, Cabernet Sauvignon 25%
Összesen: 5000 palack készült belőle
Maximum 1 karton (6 palack) rendelhető!
Cikkszám: b25
A Csanád Cuvée Vin Art Pincészetünk legnagyobb gonddal készített bora, melyet csak kiváló évjáratokban készítünk legjobb dűlőink hordószelektált boraiból. 14 hónapot kis fahordóban, majd 16 hónapot palackban érleltük, mire kialakult az izgalmas, gazdag illat és a magával ragadó íz. Merlot 25%, Cabernet Franc 50%, Cabernet Sauvignon 25%
Összesen: 8133 palack készült belőle
Cikkszám: b46
A Csanád Cuvée Vin Art Pincészetünk legnagyobb gonddal készített bora, melyet csak kiváló évjáratokban készítünk legjobb dűlőink hordószelektált boraiból. 14 hónapot kis fahordóban, majd 16 hónapot palackban érleltük, mire kialakult az izgalmas, gazdag illat és a magával ragadó íz. Merlot 25%, Cabernet Franc 50%, Cabernet Sauvignon 25%
Cikkszám: b47
Legmagasabb minőséget képviseli ez a vörös bor a villányi borvidéken. Saját ültetvényünk kiváló fekvése, magas tőkeszáma, alacsony terhelése miatt már a szőlő is a legkiválóbb volt, melyből a bor hosszú kis fahordós, majd palackos érlelés után fejlődött igazi prémium minőséggé. Bársonyos tanninok, gyönyörű, izgalmas zamatok és illatok teljesítik ki az élményt, melyet a bor kóstolása nyújt. Fogyasztása 18-19 °C-on ajánlott.
Maximum 1 karton (6 palack) rendelhető!
Cikkszám: b48
Vin Art Pincészetünk művészi igényességgel készítette ezt a bort, mely a villányi borvidék védett eredetű classicus minőségű vörösbora. Saját szőlőültetvényünk kiváló fekvése, a gondos szüret és a válogatás után hagyományosan erjesztett, majd tölgyfahordóban érett. Gazdag illat, összetett karakteres ízvilág jellemzi.
Cikkszám: b26
Legmagasabb minőséget képviseli ez a vörös bor a villányi borvidéken. Saját ültetvényünk kiváló fekvése, magas tőkeszáma, alacsony terhelése miatt már a szőlő is a legkiválóbb volt, melyből a bor hosszú kis fahordós, majd palackos érlelés után fejlődött igazi prémium minőséggé. Bársonyos tanninok, gyönyörű, izgalmas zamatok és illatok teljesítik ki az élményt, melyet a bor kóstolása nyújt. Fogyasztása 18-19 °C-on ajánlott.
Cikkszám: b65
Kifinomult elegancia, tökéletes harmónia jellemzi ezt a bort. Stílusa gyümölcsös és mégis bársonyosan telt. Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon házasítása.
Cikkszám: b49
A villányi Cabernet Franc ültetvényünk kiváló fekvése, és a gondos fürtválogatás miatt a szőlő a legmagsabb minőségű volt, melyből a bor kisfahordós, majd palackos érlelés után fejlődött igazi prémium minőséggé.
Cikkszám: b50
Az Év Bortermelőjének választott Koch Csaba elérkezettnek látta az időt, hogy forgalomba kerüljenek villányi birtokának csúcsborai a 899 borcsalád. A borász elképzelése az volt, hogy az eddigi munkássága során a legszebbnek tartott évjáratokból 3 különálló különleges bor készüljön. A 899 borcsaládban végül a cabernet franc, a merlot és a syrah fajta kapott helyet, elsőként a 2015-ös évjáratból. A szőlők a kiváló adottságokkal rendelkező diósviszlói Imre-völgyben találhatóak, komoly terméskorlátozással készült tételek. A 889 borcsalád nevét onnan kapta, hogy mindegyik fajtából mindössze 3 hordó azaz 899 palack készült. A 899 borok kivételes dizájnnal, prémium bordeauxi palackokban, egyesével készült önálló sorszámmal ellátott címkével kerülnek forgalomba. Koch Csaba ezen exkluzív borcsaládja a borászat csúcsboraiként méltón képviselik készítőjének borkészítési filozófiáját.
Cikkszám: b51
Az Év Bortermelőjének választott Koch Csaba elérkezettnek látta az időt, hogy forgalomba kerüljenek villányi birtokának csúcsborai a 899 borcsalád. A borász elképzelése az volt, hogy az eddigi munkássága során a legszebbnek tartott évjáratokból 3 különálló különleges bor készüljön. A 899 borcsaládban végül a cabernet franc, a merlot és a syrah fajta kapott helyet, elsőként a 2015-ös évjáratból. A szőlők a kiváló adottságokkal rendelkező diósviszlói Imre-völgyben találhatóak, komoly terméskorlátozással készült tételek. A 889 borcsalád nevét onnan kapta, hogy mindegyik fajtából mindössze 3 hordó azaz 899 palack készült. A 899 borok kivételes dizájnnal, prémium bordeauxi palackokban, egyesével készült önálló sorszámmal ellátott címkével kerülnek forgalomba. Koch Csaba ezen exkluzív borcsaládja a borászat csúcsboraiként méltón képviselik készítőjének borkészítési filozófiáját.
Cikkszám: b52
Az Év Bortermelőjének választott Koch Csaba elérkezettnek látta az időt, hogy forgalomba kerüljenek villányi birtokának csúcsborai a 899 borcsalád. A borász elképzelése az volt, hogy az eddigi munkássága során a legszebbnek tartott évjáratokból 3 különálló különleges bor készüljön. A 899 borcsaládban végül a cabernet franc, a merlot és a syrah fajta kapott helyet, elsőként a 2015-ös évjáratból. A szőlők a kiváló adottságokkal rendelkező diósviszlói Imre-völgyben találhatóak, komoly terméskorlátozással készült tételek. A 889 borcsalád nevét onnan kapta, hogy mindegyik fajtából mindössze 3 hordó azaz 899 palack készült. A 899 borok kivételes dizájnnal, prémium bordeauxi palackokban, egyesével készült önálló sorszámmal ellátott címkével kerülnek forgalomba. Koch Csaba ezen exkluzív borcsaládja a borászat csúcsboraiként méltón képviselik készítőjének borkészítési filozófiáját.
Cikkszám: b47
0,2 hektár, Imre-völgy, Villányi borvidék. Az első borom, mely 100% Syrah szőlőfajtából készült és 6 hónapot érlelődött francia barrique hordóban. 1289 palack készült belőle. Villányi védett eredetű száraz vörösbor.
Koch Pálma
© 2016 Koch Borászat. Design