Koch Pincészet Hírek 5. oldal

< 1 2 3 4 5
Borai mindig tiszták, hibátlanok

Borai mindig tiszták, hibátlanok

Koch Borászat, Szünder Dezső, Bornekem.hu, Baja, Bajai Újbor Fesztivál tájáról

Szünder Dezső a Pécsi Borozó újságírója tősgyökeres bajaiként a Bajai Újborfesztiválról, ezenbelül is a Koch Borászatról írt személyes blogján a bornekem.hu-n.

Kései szüretelésű száraz chardonnay, Cabernet Sauvignon, classicus 2012 Villány, és a Csanád Cuvee 2011 kóstolási értékelési jegyzete.

Fehér, rozé és vörösbor értékelések a minőség és a borok árának aspektusában. Ár/érték arányban verhetetlen prémium kategóriás tételek.

[...]

Tovább
Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka

Legszebb Magyar Szőlőbirtok, Borota, Koch Borászat, 2016,

Amint arról már korábban említést tettünk, a Bor és Piac versenyén bejutottunk Magyarország Legszebb 10 Szőlőbirtoka közé. A Bor és Piac stábja mind a 10 birtokot meglátogatja, tehát hozzánk is betértek.

Borászat, szőlőbirtok történet, tradíció, fejlesztések, folyamatos minőség javítás, környezet kímélés, gyümölcslé, pezsgő, bioborászat és vendéglátás, a folyamatban lévő építkezések bemutatása. A borturizmus népszerűsítését támogató szálláshely

[...]

Tovább
Borászat hírek 2016 I.

Borászat hírek 2016 I.

Hírek, Borászat, 2016, bormaraton

Új műsor a Sláger tévén. Szabadidő. Koch Csaba Dél-Afrikában járt! Bormaraton. VinCe Budapest! Master of Wine, Elizabeth Gabay, Hajós-Baja. Jótékonysági rendezvény. Borvidéki Kadarka került a Master of Wine asztalára.

ProWein borverseny Düsseldorf.

[...]

Tovább
Koch Borház –Prémium minőségű borok

Koch Borház –Prémium minőségű borok

A magas színvonalon működő, igényesen kialakított Koch Borház – Kecskemét Prémium borok pinceáron! A vezérelv, hogy pinceáron kínáljuk az ország legjobb, prémium minőségű borait.

Más borászatok borait is pinceáron kínáljuk. Folyamatos rendezvények, kóstolók, bemutatók, kisebb kézműves kiállítások.

Koch Borház Kecskemét
6000 Kecskemét, Bethlen krt. 12
Tel.: +36 30/567-4116

[...]

Tovább
25. Budapesti Borfesztivál előadás

25. Budapesti Borfesztivál előadás

Budapest Borfesztivál, Koch Csaba, 5. oldal

Koch Csaba a 25-ik szüretének évében, a Budapesti Borfesztivál a 25-ik születésnapját tartotta a Budai Palotában szeptember 8-11 között.

Az harmadik nap főtémája a Merlot volt, melyről olyan nevest borászok beszélgettek egymással mint Bock József, Günzer Tamás (Villányi), Bodri István (Szekszárdi) és Koch Csaba (Hajós-Bajai; Villányi borvidék). A negyedik napon a közkedvelt Irsai Olivér került terítékre. Két borrégióban ahol a leginkább foglalkoznak a fajtával az Észak-dunántúli és a Duna-borrégió, tehát Csaba ismét a meghívott borászok között volt.

[...]

Tovább
Borászati hírek 2016 II

Borászati hírek 2016 II

Nemzeti Borkiválóságok, Borászat háza tájáról

A 2015-ös Hajós-bajai Kadarka, a Vin Art Pincészet 2012-es Cabernet Sauvignon Prémium, valamint ugyanezen évjáratú Cabernet Sauvignon Classicus és Villányi Csanád Cuvée is elnyerte az elismerést. 

Országkóstoló eredmények - Jubileumi szüret - Borverseny elnökség - Magyar borszakírók köre

Patrick Guiraud bioborász, a francia Homoki Borok Védelméért és Népszerűsítésért Felelős Testület elnöke Koch borászat és Bács-megye meghívására Magyarországra látogatott.

Borkóstolóval egybekötött évadzáró a Kecskeméti Koch Borkereskedésben.

Megkezdődött a 2016. évi szüret, ez már a 25. jubileumi a borászat életében.

Borverseny elnök Hódmezővásárhelyen Koch Csaba.

[...]

Tovább
Bort inni nőként kacér és elegáns

Bort inni nőként kacér és elegáns

 Fehér Annával a kecskeméti Koch Borház üzletvezetőjével készített interjút a Trendalelke. Illik-e hozzánk, nőkhöz a bor? Természetesen! Fehér Anna bortechnológussal, a kecskeméti Koch Borház üzletvezetőjével eloszlatunk néhány tévhitet a nők és a bor kapcsolatáról, valamint kértünk tippeket, milyen palackot bontsunk egy nyáresti beszélgetéshez, milyet egy bográcsozáskor.

[...]

Tovább
< 1 2 3 4 5
Borok, Gyümölcslevek rendelése