Koch Pincészet Hírek 5. oldal

< 1 2 3 4 5
Koch borkóstoló MBD Budapest

Koch borkóstoló MBD Budapest

MBD, MICE Budapest, Várkert bazár, Koch Borászat

2016. november 15-én kedden második alkalommal került megrendezésre a Várkert Bazárban a MICE Business Day workshop, ahol a kiállítók között a Koch Borászat is jelen volt.

Kiállított tételek:

2011-es Villányi Cabernet Sauvignon Prémium,

2016-os Néró Rosé, 

Hajós-Bajai Borvidék Irsai Olivér 2016.

[...]

Tovább
Olaszországban vöröseink

Olaszországban vöröseink

Koch Borászat, Olaszország, Villányi Csanád Cuvée 2012, Villányi Cabernet Sauvignon Prémium 2012, Aranyérem, Sajtó különdíj, 5. oldal

Két (VinArt) prémium bor, a 2012-es Csanád cuvée és a szintén 2012-es évjáratú Villányi Cabernet Sauvignon is Prémium is aranyérmet szerzett az olaszországi Bergamóban lezajlott nemzetközi versenyen. A Csanád cuvée még a sajtó különdíját is kiérdemelte.

A díjazott borokat 2017 áprilisában, a világ egyik legnagyobb borkiállításán, a Veronai Vinitalyn külön standon is bemutatják a látogatóknak.

A 2012-es Csanád cuvée a villányi pince zászlós borának számító Merlot, Cabernet Sauvignon és Franc házasítás szép pályát futott be nemzetközi szinten.

[...]

Tovább
Borai mindig tiszták, hibátlanok

Borai mindig tiszták, hibátlanok

Koch Borászat, Szünder Dezső, Bornekem.hu, Baja, Bajai Újbor Fesztivál

Szünder Dezső a Pécsi Borozó újságírója tősgyökeres bajaiként a Bajai Újborfesztiválról, ezenbelül is a Koch Borászatról írt személyes blogján a bornekem.hu-n.

Kései szüretelésű száraz chardonnay, Cabernet Sauvignon, classicus 2012 Villány, és a Csanád Cuvee 2011 kóstolási értékelési jegyzete.

Fehér, rozé és vörösbor értékelések a minőség és a borok árának aspektusában. Ár/érték arányban verhetetlen prémium kategóriás tételek.

[...]

Tovább
Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka

Legszebb Magyar Szőlőbirtok, Borota, Koch Borászat, 2016,

Amint arról már korábban említést tettünk, a Bor és Piac versenyén bejutottunk Magyarország Legszebb 10 Szőlőbirtoka közé. A Bor és Piac stábja mind a 10 birtokot meglátogatja, tehát hozzánk is betértek.

Borászat, szőlőbirtok történet, tradíció, fejlesztések, folyamatos minőség javítás, környezet kímélés, gyümölcslé, pezsgő, bioborászat és vendéglátás, a folyamatban lévő építkezések bemutatása. A borturizmus népszerűsítését támogató szálláshely

[...]

Tovább
Borászat hírek 2016 I.

Borászat hírek 2016 I.

Hírek, Borászat, 2016, bormaraton

Új műsor a Sláger tévén. Szabadidő. Koch Csaba Dél-Afrikában járt! Bormaraton. VinCe Budapest! Master of Wine, Elizabeth Gabay, Hajós-Baja. Jótékonysági rendezvény. Borvidéki Kadarka került a Master of Wine asztalára.

ProWein borverseny Düsseldorf.

[...]

Tovább
I. Márton napi borvacsora

I. Márton napi borvacsora

Hagyományteremtő szándékkal idén első alkalommal rendezi meg a Koch Borászat november 12-én Márton napi újborkóstolóját és borvacsoráját a borotai birtokán.

3 fogásos libavacsora, újborok kóstolása, Kádár múzeum megtekintés, élőzene. Szállás a Koch Panzióban előre foglalással lehetséges.

[...]

Tovább
Szőlő-, hordó- és borfajták We Magazin

Szőlő-, hordó- és borfajták We Magazin

Koch Borászat, We Magazin, Ampelográfia, Hajós-Baja

A We Magazin a szőlő- és borfajták sokféleségének járt utána, valamint a borkészítés főbb szempontjait is áttekintette. Koch Csaba is segített.

Az ampelográfia: szőlőfajták leírásával, jellemzésével foglalkozó tudományág. Modern változatában DNS-markerekkel rendszerezik az eltérő fajtákat.

[...]

Tovább
25. Budapesti Borfesztivál előadás

25. Budapesti Borfesztivál előadás

Budapest Borfesztivál, Koch Csaba

Koch Csaba a 25-ik szüretének évében, a Budapesti Borfesztivál a 25-ik születésnapját tartotta a Budai Palotában szeptember 8-11 között.

Az harmadik nap főtémája a Merlot volt, melyről olyan nevest borászok beszélgettek egymással mint Bock József, Günzer Tamás (Villányi), Bodri István (Szekszárdi) és Koch Csaba (Hajós-Bajai; Villányi borvidék). A negyedik napon a közkedvelt Irsai Olivér került terítékre. Két borrégióban ahol a leginkább foglalkoznak a fajtával az Észak-dunántúli és a Duna-borrégió, tehát Csaba ismét a meghívott borászok között volt.

[...]

Tovább
Borászati hírek 2016 II

Borászati hírek 2016 II

Nemzeti Borkiválóságok, Borászat háza tájáról

A 2015-ös Hajós-bajai Kadarka, a Vin Art Pincészet 2012-es Cabernet Sauvignon Prémium, valamint ugyanezen évjáratú Cabernet Sauvignon Classicus és Villányi Csanád Cuvée is elnyerte az elismerést. 

Országkóstoló eredmények - Jubileumi szüret - Borverseny elnökség - Magyar borszakírók köre

Patrick Guiraud bioborász, a francia Homoki Borok Védelméért és Népszerűsítésért Felelős Testület elnöke Koch borászat és Bács-megye meghívására Magyarországra látogatott.

Borkóstolóval egybekötött évadzáró a Kecskeméti Koch Borkereskedésben.

Megkezdődött a 2016. évi szüret, ez már a 25. jubileumi a borászat életében.

Borverseny elnök Hódmezővásárhelyen Koch Csaba.

[...]

Tovább
< 1 2 3 4 5
Borok, Gyümölcslevek rendelése