Koch Pincészet Hírek 3. oldal

< 1 2 3 4 5 >
Chardonnay Brut száraz Pezsgő

Chardonnay Brut száraz Pezsgő

száraz, pezsgő, chardonnay

Elkészült Koch Csaba első pezsgője! Koch Csaba mindig is a szakmai fejlődést tartotta egyik legfontosabb feladatának. Régi terve volt a borászat egyik legspecifikusabb részébe a hagyományos pezsgőkészítésbe is belefogni. 

Elegáns és különleges száraz pezsgő, telt és krémes textúrával, apró finom buborékokkal. Chardonnay Brut száraz Pezsgő.

[...]

Tovább
Márton napi újbor kóstoló

Márton napi újbor kóstoló

Borkereskedés háza tájáról

Először kóstolhatja a közönség a borotai Koch Borászat 2017-es tételeit Kecskeméten a Koch Borház-ban. A borokat Koch Csaba borász mutatja be a vendégeknek. 

Márton-napi újbor kóstoló helyszín: Kecskemét Bethlen körút 12/C a Koch Borászat Borháza.

Márton nap újbor kóstoló és libavacsora galéria

[...]

Tovább
Bock-Koch pincészet borduett

Bock-Koch pincészet borduett

Az Araz étterem 2017. októberi úti célja a villányi borvidék, azon belül a Bock, és a Koch borászat elsőrangú borai. It hagyományos a Kadarka, a Portugieser, vagy a siller borok is. A Villányi borvidék híres arról is, hogy képes hagyomány tisztelete mellett folyamatosan megújulni.

[...]

Tovább
Borászat 25-ik szüret

Borászat 25-ik szüret

Szüret, ünnepély, 3. oldal

Idén júniusban egy nagyszabású rendezvényen ünnepelte Koch Csaba 25-ik szüretét a Borászat  Borotai birtokán. Az eseményről színvonalas kisfilmet készített a Real Pictures Production.

A Borászat csúcsán. Szőlészeti, borászati és gyümölcslé üzem fejlesztésekkel. Galéria

[...]

Tovább
Magyarország Legszebb Birtoka Koch Borászat

Magyarország Legszebb Birtoka Koch Borászat

Átadták a Magyarország Legszebb Birtoka díjat. A borászat kategóriában a borotai Koch Borászat kapta meg a megtisztelő címet.

Ötven birtok közül 18 fős szakmai zsűri kategóriánként három jelöltet állított, ezt követően közönségszavazatok döntötték el a címek sorsát.

A borotai Koch Borászat, kategória győztesként, időkorlát nélkül viselheti a Magyarország Legszebb Borászata címet.

Szőlőbirtok Borota - Koch Pincészet

Hajós-Bajai Borvidék szállás borturizmus

[...]

Tovább
Kulturált borfogyasztás

Kulturált borfogyasztás

-ÉLVEZET- A Kecskeméti Rendőrkapitányság és a Koch Borászat országos szinten egyedülálló baleset-megelőzési programot indított.

Él-vezet kampány lényege, hogy felhívja a figyelmet az ittas járművezetés veszélyeire. Aki ivott ne vezessen! A részegen ki visz majd haza? A kérdést tegye fel magának mindenki, mi a taxit javasoljuk!

[...]

Tovább
Koch Csaba ismét Év Bortermelője jelölt

Koch Csaba ismét Év Bortermelője jelölt

Ismét mozgósította a Magyar Bor Akadémia a szőlész-borász és a vendéglátó szakma elitjét, hogy nevezzék meg az Év Bortermelője díjr jelöltjeit. A több, mint 600 megszólított borász, borszakíró, szakértő, oktató, étteremvezető, sommelier és chef közel fele élt a lehetőséggel, és küldte el jelölését.

[...]

Tovább
Új nemzetközi aranyérem

Új nemzetközi aranyérem

Idén 13-ik alkalommal rendezték meg az olaszországi Bergamo-ban a Cabernet és Merlot borok világversenyét az Emozioni Dal Mondo-t október 20-21 között.

256 nevezett vörösbor 23 országból, 76 fős nemzetközi borbíráló 29 ország képviseletében. Magyarország két aranyérmet kapott, köztük a VinArt pince 2013-as Classicus Cabernet Sauvignon tétele.

[...]

Tovább
PRC Wine Dinner Party

PRC Wine Dinner Party

PRC

 A helyszínt illetően a választásunk a Kárpátia Étterem-re esett, tekintettel a már régen fennálló jó kapcsolatra, a mindig professzionális szervizre, és a patinás kulisszára.- írja a Prestige Reserve Club a rendezvény szervezője.

13 borászat leg borai, a vendégek és a borászok értékelései hatalmas sikert hoztak. A rendezvényen mindenki remekül szórakozott.

[...]

Tovább
Koch újborok 2017 évjárat

Koch újborok 2017 évjárat

Szent Márton nap, gyümölcsös, újbor, beaujolais

A borotai pincészet a napokban dobta piacra első 2017-es tételeit a Prémium Irsai Olivér fehér és Prémium Néró rosé borait.

A 2017-es újborok megjelenési folyamata:

Először az Irsai Olivér, és a Néró rosé került palackozásra. A folytatásban októberben a Kékfrankos rosé és a Cserszegi Fűszeres, majd novemberben a pincészet legnépszerűbb roséja a Cabernet Sauvignon készül el és kerül forgalomba.

[...]

Tovább
WSET kurzus  Koch Borház Kecskemét

WSET kurzus Koch Borház Kecskemét

A CEWI (Central European Wine Institute) alapfokú borismereti képzésekkel várja a borral ismerkedni vágyó szakmabelieket és azokat a borkedvelőket, akik szeretnének hasznos és élményekben gazdag tudást szerezni a borokról.

Fehérborok - Irsai, cserszegi, Chardonnay fajták

Vörösborok fajtái. Hajós-Bajai Borvidék Cabernet Sauvignon vörösbor

[...]

Tovább
25 év alatt a csúcsra

25 év alatt a csúcsra

Nagypapájától kapott néhány sor szőlővel kezdte a borászkodást negyedszázada Koch Csaba, akinek a munkáját rengeteg hazai és nemzetközi aranyérem mellett az Év Pincészete díjjal is elismerték.

[...]

Tovább
< 1 2 3 4 5 >
Borok, Gyümölcslevek rendelése