Koch Pincészet Hírek 2. oldal

< 1 2 3 4 5 >
Európa legjobb pincéi között a Borászat!

Európa legjobb pincéi között a Borászat!

Európai, borászatok, háza tájáról

Az Európai Bor- és Gasztonómiai Egyesületek Szövetsége (CEUCO) a XVII. Kongresszusán a Legjobb Európai Borászat címet adományozta a Hajós-bajai és a Villányi Borvidéken is aktív Koch Borászatnak

[...]

Tovább
Koch bor lett Bács-Kiskun Bora

Koch bor lett Bács-Kiskun Bora

Bács-Kiskun, Megye bora, Karapancsa, Gemenc

Bács-Kiskun megye az ország legnagyobb szőlőtermelő vidéke, a tökéletes borok és pálinkák szülőhazája. A már több évszázados múltra visszatekintő pálinka- és borkészítési hagyományok jellemzik megyénk területének egészét. Ezt az értéket, hagyományt támogatja a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, ezért versenyt hirdetett a Duna-Tisza közi borászatok és pálinkafőzdék számára.

A legjobb vörösbor a Koch Hajós-Bajai Kékfrankos lett.

Helyszín: Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. Karapancsa Kastély és Major

[...]

Tovább
Aranyeső a Villányi Borversenyen

Aranyeső a Villányi Borversenyen

Ötvenegyedik alkalommal rendezték meg április 3-án a Villányi Hegyközségi Borversenyt, amelyen a nyolc bizottság összesen 318 bor mintát bírált.

Több VinArt vörösbor ért el szép sikert. A 2015-ös Merlot, A fajtája legjobbja lett, a 2017-es Franc pedig a Villány Média bora dijban részesült.

A Villányi hegyközségből 318 tétel került nevezésre, melyeket 8 szakértő bizottság értékelt.

Prémium bor rendelés online a webshopból!

[...]

Tovább
Magyar siker az idei ProWein-on!

Magyar siker az idei ProWein-on!

Európa egyik legfontosabb nemzetközi borkiállításán, a március 17-19 között Düsseldorfban megrendezett ProWeinon adják át a Koch Borászatnak a PAR nemzetközi borversenyen kapott aranyérmeket. Koch Csaba villányi és hajós-bajai borai már nem először kapnak 90 feletti pontokat a megmérettetésen.

A 2015-ös Prémium Merlot vörösbor 96 ponttal nagyaranyérmet kapott a nívós borversenyen. 

ProWein Düsseldorf

Hajós-Bajai és Villányi Borvidék bor vásárlás, rendelés online.

[...]

Tovább
Magyarország rosébora

Magyarország rosébora

Magyarország rosébora. Idén is megrendezésre került a Winelovers 100 borverseny, ahol 11 kategóriában választotta ki a nemzetközi zsűri az eddigi országos és nemzetközi borversenyek, valamint szakmai ajánlás alapján Magyarország 100 legjobb borát.

[...]

Tovább
Koch borok Budapesten

Koch borok Budapesten

Budapesti borkereskedés háza tájáról, friss hírek

Pinceáron kapható Koch Csaba minden bora már a fővárosban is. Koch Csaba folytatja eddig megkezdett munkáját, és ezúttal Budapesten is elérhetőek pinceáras borai. Vörösborok, fehérborok, rosék, bioborok, pezsgő, frissen préselt gyümölcslevek.

[...]

Tovább
Kellenek kreatív magyar borászok

Kellenek kreatív magyar borászok

borbirtok Magyar borok, fehér, bor, pezsgő, italok, rizling, pince, november furmint szőlőbirtok

A Hajós-bajai Borvidéket is elismerték a minap, amikor az 40. Magyar Országos Borversenyen Koch Csaba Borászata lett a legeredményesebb pince. Különleges borokSelection Irsai Olivér, a jégbor és kadarka vörösbor.

A legjobb Magyar borok országos megmérettetésén fehér és vörösbor is a legeredményesebbek között Hajós-Bajáról. Kadarka, Merlot, Franc és Cabernet Sauvignon borok

[...]

Tovább
MTA Bora 2019-ben Koch

MTA Bora 2019-ben Koch

Idén 10. alkalommal rendezték meg a Magyar Tudományos Akadémia Bora borversenyt, ahol hagyományosan 2 minőségi kategóriában, 7 bortípusban versengett 14 magyarországi borvidék 48 pincészetének 142 bora.

Hírek 5. oldal

[...]

Tovább
Koch Csaba 899 borcsalád

Koch Csaba 899 borcsalád

Super prémium, 2. oldal

A 2012-es Csanád Cuvée-jével a Vin Art Pincészet volt a XVIII. Országos Syngenta Borverseny egyik SynVino díjazottja, valamint a Par Awards nemzetközi borversenyen is jó eredményeket értek el a borászat tételei. A közelmúlt eseményeinek apropóján készítettünk interjút Koch Csabával, a borászat vezetőjével."- írja a Bor és Piac

[...]

Tovább
Lovaggá ütés Koch Csaba!

Lovaggá ütés Koch Csaba!

A hajós-bajai termelő az első magyar borász, aki bekerült a gasztronómiai lovagrend tagjai közé. Koch Csaba elismerése jelzi, hogy hajós-bajai és villányi borai a csúcsminőségű gasztronómiában is megállják a helyüket.

Piros szalag: a szakácsok, a kék az egyéb gasztronómiai szakemberek, a zöld a csúcshelyek csúcsbeszállítóinak jelölésére szolgál. Csaba természetesen a zöld szalagos lovagok sorát bővíti.

[...]

Tovább
Nyári kalandokra várva

Nyári kalandokra várva

Meleg májusi nap van, és mi ülünk a hűvös kóstolóteremben, a borászat panziójában Borotán. Az ablakokból rálátni a birtokra, virágba borultak a 100 évesnél is öregebb körtefák. Mögöttük a Pécsi Kutatóintézettel közös mintakertünk, benne a sok új rezisztens kísérleti szőlőfajtákkal.

Olasz Módi cuvée fehérborDolce far niente. Édes semmit tevés. 

Fesztiválok - Rosalia - Budavári - Szeged Dóm Tér, Bortér

Borturizus - Hajós-Bajai szálláshely

[...]

Tovább
Ragyogó VinArt borok

Ragyogó VinArt borok

2. oldal

50. alkalommal rendezték meg a Villányi Hegyközség szervezésében a Villányi Borversenyt. A megmérettetés legeredményesebbje Koch Csaba VinArt pincészete lett.

A borászat eredménye: 4 nagyarany, 2 arany és 4 ezüstérem, és a legjobb Merlot díj.

[...]

Tovább
< 1 2 3 4 5 >
Borok, Gyümölcslevek rendelése