Koch Pincészet Hírek 4. oldal

< 1 2 3 4 5 >
WSET kurzus  Koch Borház Kecskemét

WSET kurzus Koch Borház Kecskemét

A CEWI (Central European Wine Institute) alapfokú borismereti képzésekkel várja a borral ismerkedni vágyó szakmabelieket és azokat a borkedvelőket, akik szeretnének hasznos és élményekben gazdag tudást szerezni a borokról.

Fehérborok - Irsai, cserszegi, Chardonnay fajták

Vörösborok fajtái. Hajós-Bajai Borvidék Cabernet Sauvignon vörösbor

[...]

Tovább
25 év alatt a csúcsra

25 év alatt a csúcsra

25 év borász

Nagypapájától kapott néhány sor szőlővel kezdte a borászkodást 25 éve Koch Csaba, akinek a munkáját rengeteg hazai és nemzetközi aranyérem mellett az Év Pincészete díjjal is elismerték. Következik a 25. szüret.

[...]

Tovább
Rezisztens szőlőfajták kísérlete

Rezisztens szőlőfajták kísérlete

Nemzetközi kísérlet rezisztens szőlő nemesítés

Új, vegyszermentesen művelhető rezisztens szőlőfajtákból álló mintaültetvény létesült a Hajós-Bajai pincészet borotai birtokán.

Kis mikroparcellákon neveljük a Pécsi Tudományegyetem kutatóintézetének rezisztens kísérleti szőlőfajtáit. 30 hektáros területen, kémiai növényvédelem nélkül termesztünk két rezisztens borszőlőfajtát, a Bácskát (Ister) és a Pannoniát (Castellum).

Hír a szőlő nemesítés háza tájáról.

[...]

Tovább
Magyarok a borászvilág csúcsán

Magyarok a borászvilág csúcsán

Top Gold, 4. oldal

A pincészet a PAR Wine Award International verseny Top Gold elismerés mellé két arany- és egy ezüstmedál elismerésben részesült a Düsseldorfban tartott nemzetközi bormustra díjátadó ünnepségén.

A PAR Wine Award International versenyen a borokat leginkább analitikai jellemzőik alapján pontozzák.

Ez a megközelítés a kereskedőknek és a borászoknak is jelzik, hogy a boraik, pezsgőik mennyire állnak összhangban az aktuális fogyasztói igényekkel.

[...]

Tovább
Koch Csaba bormarketing

Koch Csaba bormarketing

Bormarketing borjog

A Borjog és Bormarketing Konferencia nagyszerű lehetőség arra, hogy az ágazat szereplői együtt gondolkodjanak jelenről és jövőről. A borkészítés útja a termőföldtől a pohárig tart, és a legfontosabb eleme a fogyasztóhoz vezető út, mely megfelelő marketing stratégia nélkül elképzelhetetlen. 

A valós lehetőségek, és az igények figyelembevételével folytatott szakmailag megalapozott bormarketingre van szükség, félreértések és félrevezetések nélkül.

Fogyasztói szokások elemzése, értékelése, azoknak történő megfelelésel készített borok,és száraz pezsgők.

[...]

Tovább
Koch csapat kirándulás bortúra

Koch csapat kirándulás bortúra

Bátaszék, Siklós, Villány, Thermal Spa, Bock, Vacsora, vörösborok kirándulás

Pénteken bortúra kirándulást szervezett a Koch Borászat dolgozóinak Koch Csaba. Először Bátaszéket érintve Villányba látogattunk, ahol a Keller Pincészetben láttak minket vendégül egy borkóstolóval egybekötött ebéddel. 

Siklós fürdő, majd Villányban a Bock Pincészet körbejárását követően, hangulatos vacsora az Óbor étteremben.

[...]

Tovább
Kulturált borfogyasztás

Kulturált borfogyasztás

-ÉLVEZET- A Kecskeméti Rendőrkapitányság és a Koch Borászat országos szinten egyedülálló baleset-megelőzési programot indított.

Él-vezet kampány lényege, hogy felhívja a figyelmet az ittas járművezetés veszélyeire. Aki ivott ne vezessen! A részegen ki visz majd haza? A kérdést tegye fel magának mindenki, mi a taxit javasoljuk!

[...]

Tovább
Egyszerűen Frisch Borcsalád

Egyszerűen Frisch Borcsalád

A hagyomány tisztelete mellett az új utak keresése vezérelte Koch Csabát, hogy valami egyedit, valami kimagasló minőséget alkosson. 2016-ban Koch Csaba huszonötödször szüretelt és készítette el saját elképzelései alapján borait. A szüret az Irsai Olivér szőlőfajta szedésével kezdődött idén is.

A Frisch Selection különleges borcsalád 5 fajta borból áll: Irsai Olivér, Chardonnay, Cserszegi Fűszeres fehér, Rosé cuvée, és a Frisch Kadarka vörösborból.

Dülőszelektált, hozamkorlátozott, válogatott tételek, gyümölcsös frissesség, komlexitás, elegancia, harmónia.

[...]

Tovább
CS7-Hét borász kóstoló

CS7-Hét borász kóstoló

Hét Csaba keresztnevű borász exkluzív kóstolója. Demeter, Koch, Krenner, Miklós, Orosz, Sebestyén, Vesztergombi, nem kis nevek a szakmában!

[...]

Tovább
Bock és Koch Országos Syngenta Borverseny

Bock és Koch Országos Syngenta Borverseny

Bock Villány, Koch pincészet

A Quadris elnevezésű fődíjat a Bock Pincészet 2011-es Capella-cuvée-je nyerte el, míg a legeredményesebb versenyző hét aranyéremmel és egy nagyarannyal a Koch Borászat lett.

16. Országos Syngenta Borverseny díjátadó Siófokon.

[...]

Tovább
Csanád Cuvée a TOP 12-ben

Csanád Cuvée a TOP 12-ben

A 2016 áprilisában alakult,  Magyar Borszakírók Körének  Super 12 elnevezéssel rendezett különleges borversenye. Superior Magyar borok 2016.

A szakírók két bizottságban, két körben más-más sorrendben értékelték a tételeket, az összesített eredmény határozta meg a győztes borokat.

[...]

Tovább
2016 hírek Koch Borászat

2016 hírek Koch Borászat

Koch Csaba, Újbor, Lázár Lovaspark, Domonyvölgy, Márton nap

Márton napi nyilatkozat az újborokról a TV2-nek. Elkészült a Diplomatabor. Nagykóstoló. Megérkezett az első 2016-os Koch bor! Szüret 2016 a Koch Borászatban.Diplomatabor készült a közös szüret eredményeként.

Bordói November Nagykóstoló.

Az első 2016. évi újbor a Néró rosé. Indulhat a pezsgőkészítés!

Megnyílt a Szegedi Bortér

Villányi Cabernet Sauvignon Classicus 2012 - Tesco Best Buy elismerés.

Nagymaros, Szent István Napi Borünnep.

[...]

Tovább
< 1 2 3 4 5 >
Borok, Gyümölcslevek rendelése