BORVERSENYEK - EREDMÉNYEINK

1 2 >
A borverseny legeredményesebb borásza

A borverseny legeredményesebb borásza

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem - borversenyek

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem alapításának évfordulója alkalmából borverseny került megrendezésre. Az eredmény hírdetési ünnepségére március 16-án került sor a Budai Campuson. Dr. Kállay Miklós professor emeritus, a MATE borverseny szakmai elnöke elmondta, hogy az eredmény szépen tükrözi a hazai szőlészeti és borászati hagyományokat.

[...]

Tovább
Vinagora és Berliner Wine Trophy

Vinagora és Berliner Wine Trophy

Vinagora, Berliner Wine Trophy, arany, ezüstérem, borok, borkóstoló

Koch Borászat borai a rangos 2021. évi Vinagora borversenyen 1 ezüst és három aranyérmes minősítésben részesültek.

Hatvan fős borszakértő zsűri, tizanhat országból 960 benevezett tétel, magas szintű értékelések. A legjobb magyar Syrah díját Pálma 2018-as Villányi Syrah Classicus bora érdemelte ki.

Berliner Wine Trophy 2021. a világon is magasra sorolt borversenyén 3 arany és három ezüstérmes tétel ért el eredményt a villányi és a borotai pincészetünk borai közül. A maximálisan meghatározott 7000 tétel került vizsgálatra.

A két színvonalas verseny aranyérmes borai kedvezményesen, díszdobozban megrendelhetők a webshopban!

[...]

Tovább
Bács-Kiskun fehérbora

Bács-Kiskun fehérbora

Bács-kiskun. Kunsági, Hajós-Bajai borvidék, Duna borrégió

Összesen 18 borászat 32 tételt nevezett a Bács-Kiskun Megye Borai borversenyre, a Kunsági borvidék 20 nedűt a Hajós-Bajai borvidék pedig 12 bort. A Frisch Cserszegi Fűszeres  Bács-Kiskun megye fehérbora lett. Az eredményhirdetésre, valamint a címeket tanúsító oklevelek és a palackokon feltüntethető jelölő matricák ünnepélyes átadására a Megyei Közgyűlés akasztói ülésén került sor.

Versenyen kívűl kóstolták és értékelték pezsgőinket is.

[...]

Tovább
XXV.Nemzetközi Kadarka Borverseny

XXV.Nemzetközi Kadarka Borverseny

A Koch Borászat lett a XXV.Nemzetközi Kadarka Borversenyek legeredményesebb borászata.

Magyarországról és külföldről összesen 110 kadarka tétel került nevezésre a megmérettetésre.

[...]

Tovább
Borversenyek 2019 részvételek

Borversenyek 2019 részvételek

2019, részvételek, eredmények

Champion díjas Koch Kadarka - Meghívásos Kadarkaszalon borverseny 2019. Aranyérem Frisch Rosé Cuvée VinAgora. XXII. Nemzetközi Temerini borverseny

[...]

Tovább
2021 Legjobb új rosé bora

2021 Legjobb új rosé bora

Újbor, Asia Wine Trophy, Vásárhely bora, Országház

XVI. Magyarország Legjobb Újbora Borverseny

Koch pince Duna-Tisza közi Néró Rozé 2021 nagyaranyérmet kapott és a legjobb Magyar új rosébora címben részesült, mellette a prémium Cserszegi Fűszeres is aranyérmes minősítést szerzett.

Dél-Koreában rendezték a nyolcadik Asia Wine Trophy borversenyt, a Villányi Csanád Cuvée 2015 aranyérmes elismerésben részesült és a Vásárhelyi borversenyen is megtisztelő "Vásárhely Bora" elismerést kapott.

A Néró Rosé 2020-as tétele 2021-ben az Országház rosébora, ami azt jelenti, hogy az ország prominens eseményein az Országházat képviseli.

[...]

Tovább
Ezüstérem - bioborok megmérettetése

Ezüstérem - bioborok megmérettetése

A PIWI International Európa legfontosabb olyan borversenye ahol csak rezisztens szőlőfajtákból készült bioborok versenyezhetnek.

A Castellum rezisztens szőlőből készült Organic Biobor 89 pontot ért el és ezüstéremben részesült a színvonalas rendezvényen.

Organic fehér biobor EU

Már rendelhető a Hajós-Bajai Koch Ister fehér Biobor, amely szintén rezisztens Bácska szőlőből készül!

[...]

Tovább
Hajós-Bajai Borvidéki verseny

Hajós-Bajai Borvidéki verseny

Hajós-Bajai Borvidék, elért eredmények

Idén a Koch Borászat borotai birtokán került megrendezésre a Hajós-Bajai borvidéki borverseny, ahol 24 borász 124 csodás bora került a zsűri poharaiba. A Koch Borászat 12 aranyérmet szerzett, köztük a Prémium Chardonnay, (ejtsd: sárdoné) valamint a borvidék legszebb fehér gyümölcsös száraz (Frisch  Cserszegi Fűszeres 2019), és rosé (Frisch Rosé Cuvée 2019) tételei is Koch Csabától a 2019. Év Bortermelőjétől származnak.  Cabernet Franc száraz vörösbor. A Cabernet Sauvignon szőlőfajta ismét bizonyította, hogy remekül érzi magát a Hajós-Bajai borvidék napsütötte dűlőin.
[...]

Tovább
SynVino díjas a Csanád Cuvée

SynVino díjas a Csanád Cuvée

Megrendezésre került A XIX. Országos Syngenta Borverseny. 87 rozé, 313 fehér-, 155 vörösbor, nevezése történt meg. A 2015-ös Csanád Cuvée SynVino-díjban részesült hasonlóan a tavalyi 2012-es Csanád küvéhez, tehát az újabb villányi házasítás is a sikeres évjáratú társa nyomdokaiba lépett.

[...]

Tovább
2018. évi borversenyek, eredmények

2018. évi borversenyek, eredmények

2018, borversenyek

Szépen szerepeltek a borászat rosé borai az Országos rosé borversenyen. Sikeresen szerepeltek a Koch borok az 39. Országos Borversenyen. 

Koch borok az 39. Országos Borversenyen. Hajós-Bajai Premium Cabernet Franc

[...]

Tovább
1 2 >
Borok, Gyümölcslevek rendelése