Borkóstoló épület Hajós-Bajai Borvidék

Borkóstoló épület Borota Hajós-Bajai Borvidék

Borturizmus, borvacsora, szállás.

Kóstoló termek és borkóstoló pincék várják a kulináris élvezeteket kereső vendégeinket. Kisebb és nagyobb csoportokat egyszerre három helyszínen tudunk kiszolgálni.

A borászat területének központi területén funkcionál a nagy terasz a kemencés borkóstoló tér, közvetlenül alatta található a nyolcvan fő befogadására alkalmas hangulatos hántolt kóstoló pince. Itt önfeledten lehet végig kóstolni a pincészet teljes termék szortimentjét és a kemencében készült ízletes ételeket.

Borkóstoló terasz Borkóstolás tavasszal Tavaszi kóstolás A Borászat Borotán Kilátás a borászatra szőlő, borkóstolás nyári kóstoló bejárat a borkóstoló épületbe Borkóstoló nagyterem Borkóstoló beltér Koch Csaba borkóstolót tart Borkóstolás vendégei A borász Koch Csaba figyelmes kóstolás Koccintás a kóstolón Érkezés Borotára Kóstolási hangulat Borsor, sonka, kóstoló Ellazulva a finom boroktól A borászat bemutatása Közvetlenül a tartályból Tartályból borkóstolás A borászat bejárása komplett borsor

Borkóstoló - borvacsora a Koch Borászatban.

Csoportos borkóstolók. Szervezett és előre egyeztetett kóstolók Borotán a Koch Pincészet Központjában. 80 fő befogadására alkalmas kóstolópincében, vagy a kóstoló termek valamelyikében. A borászat egy időben három csoportot is tud fogadni két vendéglátó pincéjében és a kóstoltató helyiségekben, csoportonként 20-80 főig.

Borászat bemutató és borkóstolás.

A Kecskeméti borház szervezésében tartott borkóstoló. Indulás s Hírös városból busszal Borotára. Kötetlen beszélgetés keretében, hangulatos csoportos borkóstoló hidegtálas étkezéssel, és tartalmas vacsorával a borászat bemutatását követően. A visszaúton a tartalmas emlékek felidézésével.

A borotai birtokon lehetőség van vacsorával egybekötött borkóstolásra és panziónkban szállás igénybevételére is. Szállóvendégek részére tartalmas reggelivel szolgálunk.

Borkóstoló vacsorával, szállással Borota.

Borok, Gyümölcslevek rendelése