Impresszum Koch Borászat

Cégnév: Koch borászat Kft.

A weboldal kizárólagos tulajdonosa, fenntartója a KOCH BORÁSZAT Kft. (székhely: 6445, Borota V. kerület 5. adószám: 10695982-2-03; e-mail cím: info@kochboraszat.hu). Az oldalon lévő és ahhoz kapcsolódó valamennyi szellemi alkotás (védjegyek, logók, programok, know-how-k, egyéb szellemi alkotások) jogosultja a KOCH BORÁSZAT Kft. A felhasználók adatait a KOCH BORÁSZAT Kft. kezeli.
Az oldal üzemeltetését a KOCH BORÁSZAT Kft. megbízása alapján az Innomedio Kft. (székhely: 6725 Szeged, Bokor utca 18.; adószám: 14136773-2-06) továbbiakban: Üzemeltető) végzi. Az üzemeltető gondoskodik az oldal karbantartásáról, a szolgáltatások nyújtásáról. A felhasználók panaszaikkal, kérdéseikkel a weboldal tulajdonoshoz a KOCH BORÁSZAT Kft.-hez fordulhatnak: info@kochboraszat.hu . Az adatkezelések tekintetében az üzemeltető adatfeldolgozónak minősül.
Az oldalon lévő hirdetési felületek értékesítését a KOCH BORÁSZAT Kft. végzi. A hirdetési lehetőségekről részletes tájékoztatást e-mailen kérhet: info@kochboraszat.hu e-mail címen.
A weboldalon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)].

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

Letölthető dokumentumok:

"Palackos érlelő raktárépület építése a Koch Borászat Kft. részére a(z) VP3-4.2.2-16 azonosító számú Projekt"

Koch Borászat, webáruház