Bortér 2016 Szeged - Dóm Tér

Borfesztivál - Szüreti felvonulás

111 kiállító borászat, látványos szüreti felvonulás és állandó művészeti kiállítás várta a minőségi borok szerelmeseit a szegedi Bortér, bormustra és borfesztiválon. Elsőosztályú pincészetek, kiváló borok, remek hangulat. A szervezők célja, hogy idén a múlt századbeli kávéházak hangulatát integrálják a rendezvény teljes időtartamára, hogy a baráti beszélgetések maradandó emlékeket nyújtsanak. A Hajós-Bajai és a Villányi borvidéki pincéből is ott leszünk borainkkal.

Borfesztivál Szeged Koch Csaba Borfesztivál Szeged Koch Borászat stand Borfesztivál Szeged Koch stand Borfesztivál borászok Szüreti felvonulás a borfesztiválon Koch Csaba előadás a borfesztiválon Megnyitó beszéd Koch Csaba a fesztiválon

Bortér 2016 Szeged - Dóm Tér Bormustra

Szeged kimondottan a borértő közönség városa. A nyári fesztiválszezon végén járunk, ebben a miliőben kerül megrendezésre hatodik alkalommal a Szegedi Bortér. A Szegedi Szimfonikus Zenekar fellépése és sok kulturális csemege emeli a népszerű fesztivál minőségét. 

Az elmúlt évek során Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb Borfesztiváljává nőtte ki magát a rendezvény, pedig a város és a környéke sem számít bortermő vidéknek.

Két helyszínen zajlanak a kapcsolódó előadások a C-Mobil Színpadon és a Délmagyarország Színpadon.

Fellépők: IL Silencio fúvós quartett, Szeged Táncegyüttes Babszem és Zsendice csoport, Útközband Unplugged, Malek Andrea, Collection Duo, Micheller Myrtill Swinguistique, Noise Hackers Zabos Reginával és egy kis meglepetéssel, IL Silencio fúvós quartett, Szegedi Szimfonikusok, Indigó Zenekar, és még sokan mások.

Részletes programok az alábbi linken érhetők el: LINK

Borok, Gyümölcslevek rendelése