Together in Wine bemutató

Borkóstolás, kurzus, bor bemutató

Together in Wine tematikus esemény borkóstoló célja a minőségi borfogyasztás és minőségi borkóstolás népszerűsítése. Reprezentatív borkínálat neves nagymúltú borászok és pincészetek részvételével.

A Nemzetiségi Borkiválóság Program adventi borbemutatója a Magyarországra akkreditált nagykövetek előtt. Koch borászat Together in Wine fantázianevű chardonnay fehérbora mellett a Nemzeti Borvagyon köréből a 60 éves bor is szemléltetésre került.

Szakértők találkozása Helyszín Csaba és a bormarketing Tematikus kóstoló vertikális kóstoló Finomságok Ételek Feltálalás Bor bemutató Diplomatabor választás Together in Wine Nemzetközi szakértők Tokaji Aszú Hozzászólások, kérdések Csaba, Pálma pezsgővel Előadásról, előadásra Lényeges megbeszélni valók Előadások sorban A kurzus Csaba a Magyar borászatok lehetőségeiről Prezentáció Elismerések, köszönet Interjú Together in Wine esemény kóstoló Chardonay Bormarketing prezentáció Remek hangulatú gyűlés protokol Bemutatkozás Together in Wine borok Bormarketing előadók

Esemény kóstoló

Together in Wine bemutató - borkóstolás, tematikus kóstolók, bormarketing stratégiák, szakmai találkozó és gyülés. Kinek mi tetszik egy borban, mitől jók a fehér, rosé és vörösborok, pezsgők? Hol tart a Magyar borászat és milyen fejlesztési lehetőségek adódhatnak?

A szőlőtőkétől a fogyasztók poharáig több fontos állomás (szőlőtermesztés, borkészítés, borértékesítés, bormarketing, borturizmus) minőségének emelési lehetőségei és a közbenső (csomagoló anyag, nyomdai stb.) költségek csökkentésének fontossága a bor mint végtermék árának versenyképességére gyakorolt hatásának tükrében.

Az érlelési idő, a használt hordó minősége az árverseny és a minőségi termelékenység a borászatok életében.

A rendelkezésre álló parcellák céljának meghatározása a termőhely minőségének függvényében. Hozamkorlátozás mértékének meghatározása; a szüret időpontja és módja (kézi/gépi); zöldmunka - szüret logisztikai rendszerének optimalizálása. Beszállító eszköz és a ládák mérete, gyakoriság stb.  Minőség-ellenőrzési rendszer kiépítése, szőlőtelepítés, fajtaválasztás; sortávolság, tőkesűrűség, talajelkészítés és karbantartás.

Borok, Gyümölcslevek rendelése