Etyeki Pezsgőkonferencia

Pezsgők és Bio borok

Etyeki Pezsgőkonferencia

Innováció, klímavédelem és fenntarthatóság

Az a megtiszteltetés érte a Koch borászatot, hogy az "Innováció, klímavédelem és fenntarthatóság" témájú 2023-as Etyeki Pezsgőkonferenciára meghívták előadónak Koch Csabát és egy kerekasztalbeszélgetésre lányát, Koch Pálmát is.

A délelőtt folyamán Csaba elmesélte, hogyan is készül a Koch birtok kézműves, natúr, kénmentes degorzsálatlan Chardonnay Brut pezsgője, valamint a bio borokról is mesélt a szakmai résztvevőknek.

A Koch bio tételekről, melyek új, innovatív, rezisztens szőlőfajtákból készülnek. Ezeket a bio tételeket Csaba egy teljesen különálló pincében készíti, a Koch birtok saját bio borászatában, melyet 2020-ban épített meg.

A délután egy kerekasztalbeszélgetéssel zárult, melyen Bárczi-Elek Ágnes (Müller Drogéria Magyarország, beszerzési igazgató), Boldizsár Máté (Salt Étterem, társtulajdonos, üzletvezető), Egly Márk (Egly Szőlőbirtok és Borászat), Müller Kornél (Törley Pincészet ügyvezető igazgató) és Koch Pálma vettek részt. Szó volt arról, hogy mi is a bio, natúr, biodinamikus, vegán, alkoholmentes tételek definíciója, növekvő trendje és marketing értékük.

Pezsgő-konferencia pohár

Koch Pálma

Borászati kerekasztal

Címkék: pezsgőkonferencia
Borok, Gyümölcslevek rendelése