Koch Panzió átadó ünnepség

A Panzió avató ünnepsége 2012-ben.

A Duna Borrégión belül a Hajós-Bajai borvidék gasztronómiai és borturisztikai gyöngyszeme, a nyolc szobás 24 férőhelyes Koch Panzió elkészült és nagyszabású egésznapos ünnepség keretében kétszáz fő meghívott vendéggel átadásra került.

Kapcsolódó épületek sorában az autentikus Bácskai lakóház valamint a Kádár szakmát bemutató Múzeum, a kemencés kóstolótér és a nyolcvan fő befogadására alkalmas hántolt pince is a borturizmus kiszolgálási minőségének emelését szolgálja.

Népzene zenekar Panzió átadás- avató ünnep Panzió avató megnyitó ünnepség emlék Múzeum szerszámok Kényelmes szoba Szoba franciaágy tükör a szobában Chardonnya ágy Bácskai népviselet Bográcsos szakács Híres népszerű vendégek Remek hangulat Érlelő tartályok, hordók Újborok bemutatása Szakértők Dekantált borok kitöltése szakszerűen Borok értékelő beszélgetése Cselló A hegedűs Ajándékok átadása Kedveskedés ajándékokkal Ismerősök köszöntése Zene a pincében Kóstoló a pincében Koch Csaba a kádárműhelyben A kádárlakás első bemutatása Koch ősök képeken Növények mindenhol Világítás design A Tisztelendő Atya beszéde Egyházi avatás Magyar népzene egész nap élőzene

Átadó ünnepség

A rendezvény magas színvonalát tovább emelte az egész nap hallható népzene, a reggelire, ebédre és vacsorára felszolgált ételek mindenki igényeit ki tudták elégíteni. A vendégek részére rendelkezésre álló ételek a teljesség igénye nélkül: Töpörtyű, szarvaskolbász, pulyka-tepertő, lazac, nyárson sült vaddisznó, raguleves, csülök pékné módra, kemencés töltött káposzta, rétes minden mennyiségben. Természetesen a pincészetek borainak fogyasztása minden vendég számára elérhető volt.

Az épület a Borászat főépületéhez illeszkedve szintén kétszintes és stílusában is azonos azzal. A földszinten elegáns vendégfogadótér és két vendégszoba található amit az emeleten további hat szoba egészít ki. Kültéri medence, dézsafürdővel, jakuzzival és szaunával kis wellness részleg is a szállás színvonalát emeli.

A szobák a Hajós-Bajai Borvidékre jellemző szőlő és a borászat jellegzetes borainak neve szerinti elnevezést kaptak, és azokhoz színvilágban illeszkedő berendezéssel kerültek kialakításra. Sorrendben, Chardonnay, kékfrankos, Snow wine, rosé, Kadarka, jégbor, Cserszegi, Cabernet. A XIX. Századi eredeti Bácskai lakás is bérelhető, ahol betekintést nyerhetünk a térség régi lakosainak életébe.

Szállásfoglalás - Információ

Borok, Gyümölcslevek rendelése