KochStoló borsor csomag

Borkóstoló csomag


7190 -, Ft / 6 palack

Egységár: 1598-, Ft / liter

Átmenetileg nem rendelhető!


BorKochStoló csomag

Borsor borválogatásunkkal nem kell borszakértőnek lenned ahhoz, hogy egy otthoni borkóstolóval lepd meg a barátaidat. Fedezd fel sommelier énedet!

1. Alapozzátok meg az estét egy könnyed  Cserszegi Fűszeres friss citrusos illatú, a roppanó szőlőszem üdeségét idéző száraz fehérborral!

2. A baráti beszélgetés elmélyítéséhez, íz és zamat-gazdag harmonikus Chardonnay fehérbor található a borcsomagban.

3. Könnyű ételek mellé, vagy csak a borsor folytatásaként nyissátok fel a Kékfrankos rozét, friss gyümölcsös, félbevágott eper színű, szamócás-epres illatú, szintén friss szőlőízt idéző kortyaiban nem fogtok csalódni.

4. Az este még nem ért véget, következik a mély rubin színű, kellemes illatú fiatalos, gyümölcsös száraz Kékfrankos vörösbor.

5. Az igazán tartalmas este csúcspontja felé, már szükséges a Szekszárdi borvidékről származó, fahordóban érlelt Merlot vörösbor behízelgő gyümölcsös bársonyossága.

6. A katarzist azonban a szintén fahordós érlelésű Cabernet Sauvignon hozza el fogyasztóinak. Ebben a borban érezhető a bácskai feketeföld gazdagsága, a sok napfény és a törődés mind a szőlőben, mind pedig a pincében.

Egészségetekre!

A sommelier feladatainak ismert része a borok ételekhez történő párosítása és azok szertartásos felszolgálása. A gasztronómia, a borászat, a magas színvonalú vendéglátás és az idegenforgalommal kapcsolatos tevékenységek kapcsolódási területe.

Csomag kedvezmény: 1604 Ft -20%

Csomag kedvezményes ára: 6390 Ft

Cikkszám: kochstolo Évjárat: 2019-2021 Alkoholtartalom: : 11-13%

Címkék:

fehér, rosé, vörösbor, kóstoló

Információk
  • Szállítás: 2-7 munkanapon belül

  • Termelő: Koch Borászat

  • Készlet: -

  • Termékkód: kochstolo

Koch Borászat és Panzió
Az Év Bortermelője 2019
.

< Koch Alap csomag válogatás
Koch Natúr Borcsomag >

Borok, Gyümölcslevek rendelése