Koch Borház –Prémium minőségű borok

Pinceáron

Koch Borház –Prémium minőségű borok

Prémium minőségű borok tárháza

A magas színvonalon működő, igényesen kialakított Koch Borház – amelynek vezérelve,
hogy pinceáron kínálják az ország legjobb, prémium minőségű borait – 2015 novemberében nyitotta meg kapuit a „Hírös” városban. A Koch Csaba által alapított üzletben természetesen a Koch borokra – amelyekből mind a 27 fajta fellelhető a borházban – fektetik a hangsúlyt. A saját tételek mellett más neves pincészetből származó borok is megtalálhatóak a kínált palettán, és akár 30-40%-kal olcsóbban is megvásárolhatóak a helyszínen, mint a különböző üzletláncokban. Fehér Anna, a Koch Borház üzletvezetője és borszakértője mesélt magazinunknak az egyedülálló borszaküzlet életéről.

Koch és más pincészetek termékei pinceáron

Borszaküzletünkben a Koch borok vannak előtérbe helyezve, de természetesen más borászok borai is megtalálhatóak nálunk. Borházunkban a régió borainak kínálatát ugyancsak fontosnak tartjuk, lokálpatrióták vagyunk, így a legtöbb borászunk terméke a Hajós-bajai és a Kunsági borvidékről érkezett, de emellett más történelmi borvidék borászainak prémium borai is megtalálhatóak a palettán. Fontos megemlítenem, hogy e borászok nemcsak üzleti partnereink, hanem barátaink is egyben, így a 30 borász, mind a 300 különböző boráért felelősséggel tartozunk, az egyik legnagyobb sikerünknek érzem azt, hogy még soha senki nem jött vissza az üzletbe, hogy itt rossz bort vásárolt, nem megfelelő bort ajánlottunk neki.

Borkóstolók

Hamar felismertük, hogy a városnak szüksége van egy olyan helyre ahol kulturált körülmények között ismereti meg az ország borászatainak borait, ezért is fontosak a havonta megrendezésre kerülő borkóstolóink. Borszaküzletünkben található egy 35 fős rendezvényterem, amely remek helyszínéül szolgál bármilyen családi vagy céges esemény lebonyolítására – teljes mértékben a partnereink igényeihez igazodva. Az általunk szervezett borskóstolókra meghívjuk a velünk együttműködő borászokat is, hiszen rendkívül fontos, hogy személyes találkozó alkalmával ismerjük meg egymást.

Kultúra és bor

Egyre több kulturális rendezvényen veszünk részt, például Szekeres Adrien kecskeméti koncertjének az egyik fő támogatója a Koch Borászat volt, emellett pedig minden olyan jótékonysági rendezvényen is jelen vagyunk, amelyek bevételéből a rászorulókat támogatják.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mi adunk otthont, a HírösGasztroszínház, Fiú, leány, bor c. műsorának. Az előadás nem egy hagyományos színdarab, hiszen amíg a közönség a kiválóborokat kóstolja, addig ő maga is a darab szereplőjévé válik. Számunkra ez egy megunhatatlan élmény, mert sosem láttunk még két egyforma előadást, minden másodperce nagyon izgalmas.

Rendkívül fontos számunkra Kecskemét, örömmel tölt el, hogy a város adhat otthont a legnagyobb Koch Borháznak, de arra is büszkén tekintünk, hogy immár Baján, Szegeden és Budapesten is betérhetnek üzleteinkbe a vásárlók.

Üzletünkben nagyon érdekes és változatos a borok iránti kereslet, hiszen azt tapasztaljuk, hogy egyre inkább megváltozott az emberek ízlése, hiszen régen a vörösbor iránt érdeklődtek a legtöbben, ma viszont egyre inkább a rosé és fehérborokat keresik a vásárlóink, valamint a hungarikum fajták iránt is megnőtt az érdeklődés.

Mindent összevetve örülünk, hogy egyre többen kíváncsiak ránk és a borainkra, és a pinceáras árpolitikánk sikert aratott itt Kecskeméten.

Koch Borház Kecskemét
6000 Kecskemét, Bethlen krt. 12
Tel.: +36 30/567-4116

Címkék:
Borok, Gyümölcslevek rendelése