Koch Pálma a Jövő agrárszakembere

2020. év Agrárembere

Koch Pálma a Jövő agrárszakembere

Kiválasztotta az Agrotrend Csoport az Év Agrárembere díj győzteseit.

Az Agrotrend Csoport 2014-ben alapította az Év Agrárembere kitüntető díjat azzal a szándékkal, hogy felhívják a társadalom figyelmét azokra a mezőgazdaságban tevékenykedő gazdálkodókra, termelőkre és egyéb szakemberekre, akik önzetlenül támogatják környezetüket, azaz társadalmi szerepvállalásuk jelentős, kiemelkedő munkájuk mellett a közjóért is sokat tesznek.

2020-ban ismét tíz kategóriában keresték a szervezők az Év Agráremberét, úgy, mint Agrárinnováció, Agrárgépészet, Állattenyésztés, Feldolgozó-élelmiszeripar, Fenntartható gazdálkodás, Fiatal gazda, Jövő agrárszakembere, Kertészet, Növényvédelem és Szántóföldi növénytermesztés.

Jövő agrárszakembere kategória

A Jövő agrárszakembere kategória díjat Koch Pálma nyerte el. Pálma a kezdetektől aktívan részt vesz a Koch Borászat munkájában, szőlész-borász szakmérnökként végzett alapszakon, a mesterképzést jelenleg Franciaországban végzi a Vinifera Euromaster képzés keretein belül. Első borát 2018-ban készítette saját villányi birtokáról, Syrah fajtából. Pálma tanulmányai alatt több különböző szakmai tapasztalatot sajátított el belföldön és külföldön egyaránt, mert különösen fontos szerepet szán annak, hogy naprakész tudást szerezzen a szakmájában. A jövőben célja a hosszútávon fenntartható, ökológiai szőlőtermesztés és borászat.

Pálma véleménye szerint a kategóriadíj nem csupán egy szakmai elismerés, hanem annál sokkal több, motiváció a Magyar mezőgazdasági szakemberek számára.

Videolink

Az Év Agrárembere 2020 kitüntető díj Jövő agrárszakembere kategóriájának győztese: Koch Pálma from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

Címkék:
Borok, Gyümölcslevek rendelése